...17 let ustvarjanja se nadaljuje

Dobrodošli v naši spletni trgovini Naturinsa, kjer vam ponujamo edinstveno ponudbo domače zeliščne kozmetike. Naša zgodba se je začela s strastjo do naravnih učinkovin in željo po ustvarjanju izdelkov, ki so varni, učinkoviti in prijazni do kože.

Sam začetek te zgodbe sega v že davno leto 2005, ko smo začeli raziskovati zdravilna zelišča. Spoznanje, da je naša okolica izjemno bogata s številnimi zdravilnimi rastlinami, nas je še bolj navdušilo, da smo začeli z izdelavo kozmetike za potrebe družine in sorodnikov. Nastajali so novi izdelki, ki smo jih preizkušali in izpopolnjevali. Do danes je nastalo precej preizkušenih in učinkovitih izdelkov za najrazličnejše potrebe. Ko smo se 2022 odločili, da damo izdelke na trg, ni bilo težko začeti.

Vsa naša zeliščna kozmetika je skrbno izdelana v majhnih serijah z uporabo visokokakovostnih rastlinskih sestavin, ki so lokalno pridobljene, kadar koli je to mogoče. Verjamemo v zdravilno moč narave in globoko spoštujemo okolje.

Naši izdelki so brez škodljivih kemikalij, sintetičnih dišav in konzervansov. 17 let izkušenj in zeliščarsko znanje uporabljamo za ustvarjanje receptur, ki so nežne, učinkovite, primerne za vse tipe kože in primerne za vso družino.

V naši spletni trgovini boste našli široko paleto zeliščne kozmetike, ki jo bomo sproti dopolnjevali. Vsi naši izdelki so prepojeni z naravnimi zelišči in rastlinami, ki zagotavljajo različne koristi za kožo in lase.

Našim strankam želimo zagotoviti najboljšo možno izkušnjo, zato nudimo prilagojeno svetovanje in podporo. Ne glede na to, ali imate posebno težavo s kožo ali iščete naravno alternativo vaši trenutni lepotni rutini, smo tukaj, da vam pomagamo najti rešitev.

Zahvaljujemo se vam, da ste izbrali našo domačo zeliščno kozmetiko in veselimo se, da bomo našo strast do naravne lepote delili z vami.

Potrebujete nasvet? Razišči našo ponudbo!

Strokovna podpora in vrhunski izdelki so naše jamstvo.