Naša zgodba

Naša zgodba

…17 let ustvarjanja se nadaljuje

Dobrodošli v naši spletni trgovini Naturinsa, kjer najdete domačo zeliščno kozmetiko. Naša zgodba se je začela s strastjo do raziskovanja naravnih zelišč, z željo po ustvarjanju izdelkov, ki so varni, učinkoviti in prijazni do kože.

Kakšne surovine uporabljamo?

Zeliščna kozmetika Naturinsa je narejena na osnovi različnih zeliščnih izvlečkov - maceratov in izbranih naravnih rastlinskih olj in masel.

Česa pri nas ne boste našli?

V naših izdelkih ne boste našli sintetičnih in drugih škodljivih sestavin, kot so parabeni, sulfati, ftalati, mineralna olja, parfumi in drugih komercialno - konvencionalnih skrivnosti.

Recept za učinkovit izdelek?

17 let izkušenj in zeliščarsko znanje uporabljamo za ustvarjanje receptur, ki so nežne, učinkovite, primerne za vse tipe kože in primerne za vso družino.

Katere izdelke dobite pri nas?

V naši spletni trgovini boste našli naravno zeliščno kozmetiko za osebno nego celotne družine, in druge podobne izdelke. O novostih vas bomo obveščali sproti.

Kaj nudimo našim kupcem?

Našim strankam nudimo prilagojeno svetovanje in podporo. Ne glede na to, ali imate posebno težavo s kožo ali iščete naravno alternativo vaši trenutni lepotni rutini, smo tukaj, da vam pomagamo najti rešitev.

Ker ste pomembni

Zahvaljujemo se vam, da ste izbrali našo zeliščno kozmetiko in veselimo se skupnega odkrivanja zakladov narave in njenih čarovnij. 

Na vrh
Dobrodošli

v zeliščni pehtarni

"Zelišča so zdravilci zemlje, ki jih je narava podarila človeštvu." - Paracelsus
Najdete nas