Blagovne znamke probiotikov LivingFood – tekoči probiotiki za vsakogar

Edinstvena, tekoča oblika naših probiotikov zagotavlja, da probiotične bakterije, ki jih vsebujejo, ohranijo svojo polno vitalnost in biološko aktivnost, kar zagotavlja maksimalno uporabo njihovega bioaktivnega potenciala.

Dnevna uravnotežena oskrba s probiotiki

Probiotični koncentrati JoyDay se priporočajo za uživanje kot del dnevne, uravnotežene prehrane. Vsebujejo inovativno kombinacijo posebej izbranih sklopov živih in aktivnih sevov probiotičnih bakterij skupaj z biofunkcionalnimi postbiotiki.

Formula za lepoto

Herbeauty formula Joyly vključuje 2 probiotična prehranska dopolnila v tekoči obliki. Probiotični zeliščni izvlečki Joy Day s formulo Herebauty so sestavljeni tako, da bogastvo učinkovin, ki jih vsebujejo rastlinske snovi, spodbujajo pravilno delovanje funkcij telesa.

Za telesno aktivne

Tekoči probiotiki ProbioSport so namenjeni probiotični preventivi še posebej za športno aktivne. Njihovo sistematično uživanje podpira regeneracijo telesa, izpostavljenega intenzivnim telesnim in psihičnim naporom. Izdelki so namenjeni tako profesionalnim športnikom kot amaterjem.

Probiotiki

Beseda “probiotik” prihaja iz grškega jezika. “Pro” pomeni “za” in “biotikos” pomeni “življenje”. Po mnenju Svetovne zdravstvene organizacije so “probiotiki živi mikroorganizmi, ki, če jih damo v pravi količini, ugodno vplivajo na zdravje”

.V zadnjem času je bil dosežen pomemben napredek pri razumevanju vloge črevesne mikrobiote in probiotikov kot dejavnikov dobrega zdravja. Človeški prebavni trakt naseljuje do 100 bilijonov različnih vrst bakterij, velik del pa blagodejno vpliva na človeško telo in pogojuje njegovo polno pravilno delovanje.

Jemanje probiotikov, ki so popolnoma prilagojeni potrebam posameznika, podpira telo s povečanjem števila in raznolikosti koristnih mikroorganizmov, ki naseljujejo naše črevesje.

Zakaj so probiotiki tako pomembni?

Pozitivne lastnosti probiotikov se danes pogosto uporabljajo v zdravstveni profilaki in zdravljenju številnih bolezni. Delovanje probiotikov je povezano predvsem z njihovim blagodejnim delovanjem na prebavni trakt, z uravnavanjem črevesne peristaltike, sodelovanjem pri prebavi in absorpciji hranil ter možnostjo tvorbe zdravju koristnih presnovkov, npr. esencialni vitamini iz skupin B in K.

Ustrezno dopolnjevanje in probiotična profilaksa preprečujeta nastanek črevesnih motenj, npr. post-antibiotska, bakterijska in funkcionalna driska, zaprtje in napenjanje. Probiotiki se uporabljajo tudi pri zdravljenju številnih bolezni prebavnega sistema, kot so sindrom razdražljivega črevesja, vnetne črevesne bolezni, bakterijske in glivične črevesne okužbe ter alergije na hrano. Vendar pa njihovi pozitivni učinki na zdravje niso omejeni na prebavila.

Prisotnost ustreznih sevov probiotičnih bakterij v našem črevesju je torej bistvenega pomena za pravilen razvoj in delovanje celotnega organizma.

Zdravstveno naravnano!

LivingFood – »živa hrana«, hrana za življenje – to je pravi cilj. Podjetje že leta razvija tehnologijo, ki omogoča ustvarjanje linije funkcionalnih živil in prehranskih dopolnil, ki vsebujejo žive in aktivne seve probiotičnih mikroorganizmov.

Tehnologija!

Izpolnjevanje pričakovanj potrošnikov in lansiranje inovativnih izdelkov in prehranskih dopolnil na trg je eden izmed glavnih ciljev podjetja. Izdelk LivingFood so izdelani v skladu z zeleno tehnologijo in zero waste tehnologijo .

Ekologija!

Ne skrbimo le za najvišjo kakovost naših izdelkov in prehranskih dopolnil, temveč tudi za okolje, v katerem živimo. Skrb za naravno okolje in naš planet je za nas zelo pomembna. V našem podjetju uporabljamo obnovljive vire energije.

No.1

CERTIFICIRANI EKOLOŠKI PROBIOTIKI

Living Food je specializirano podjetje na področju probiotične preventive in dodatkov. Leta 2012 je podjetje pridobilo ekološki certifikat za svoje izdelke. Ekološki probiotiki najvišje kakovosti v inovativni, tekoči obliki so namenjeni najrazličnejšim skupinam kupcev, tako za telesno aktivne ljudi, vegane, diabetike, kot tudi osebe z intoleranco za gluten in laktozo!