Inovativna kozmetika Invex Remedies

Monoionska tehnologija

Napredna monoionska tehnologija vključuje razbijanje strukture mineralov, kot so zlato, srebro ali silicij, na posamezne ione (monoione).

Osnova dobrega zdravja je v oskrbi vsake telesne celice z naravnimi elementi, ki so nujni za življenjske funkcije. To je mogoče najbolje doseči z drobljenjem elementov, tako da so lahko dovolj drobni, da prodrejo skozi celično membrano. Delci, pridobljeni s to tehnologijo, so več kot desetkrat manjši od nanodelcev, ki so jih do sedaj uporabljali v farmakologiji in kozmetologiji. Monioni zlata in srebra so veliki 0,2 nm, monoioni silicija pa 0,24 nm.

Številne kemične snovi, vključno z nanodelci, se nagibajo k tvorbi grozdov, to so agregacije delcev. Ta pojav ovira prodiranje elementov skozi celične membrane. Posledično je želeni učinek težko doseči. Tehnologija monoionc, ki jo je podjetje patentiralo, omogoča odpravo tega pojava, s čimer se poveča učinkovitost prodiranja učinkovine.

Za povečanje učinkovitosti transporta učinkovine v celico so bili dodatno uporabljeni ionski pari, ki so se doslej uporabljali izključno v farmakologiji. Metoda vključuje združevanje nabitega delca z delcem učinkovine, ki ima nasproten naboj, da se začasno nevtralizira električni naboj. Ionski pari zlahka prodrejo skozi lipide rožene plasti in se ločijo v živih epidermalnih plasteh.
Tehnologija, ki jo patentira podjetje Invex Remedies, omogoča, da tisti izredno majhni delci najčistejših mineralov prodrejo v najgloblje plasti kože, jih nahranijo in zagotovijo regeneracijo na celični ravni. Z monoionsko tehnologijo je mogoče dovajati aktivne snovi v obliki, ki je telesu najbolj dostopna.
Izdelki so proizvedeni na podlagi lastnih raziskav in edinstvenih inovativnih in patentiranih rešitev. Podjetje deluje v sožitju z naravo in svoje delo posveča plemenitemu cilju izboljšanja zdravja.

0.2 nm

0.2 nm

0.24 nm

KAJ SO GROZDI?

Tehnologija, razvita v laboratorijih Inwex in Invex Remedies, omogoča razdelitev strukture mineralov na posamezne ione, torej delce, ki bi teoretično morali nastati v vseh disociacijskih procesih. To se pogosto zgodi pri zelo reaktivnih elementih, vključno s spojinami natrija, kalija, magnezija, klora ali fluora. Vendar pa manj reaktivni elementi, kot so kobalt, nikelj, baker, srebro, paladij, platina, rutenij, rodij, iridij, osmij, železo, silicij in zlato, niso zlahka podvrženi temu procesu, tudi če tvorijo spojine, za katere je značilna dobra voda topnost. To se zgodi zaradi sposobnosti tvorjenja grozdov, torej specifičnih polimerov, sestavljenih iz atomov istega elementa ali kemične snovi.

Grozde lahko tvorijo ne samo spojine zgoraj omenjenih elementov, ampak tudi voda. Grozdi imajo enotno strukturo in elektrone, ki se lahko prosto gibljejo. Zaradi večatomske strukture so dimenzije grozdov veliko večje od tistih, ki bi jih pokazali s fizikalno-kemijskimi izračuni ali z modeliranjem delcev na podlagi strukturne formule. Na primer, zlati grozdi vsebujejo od nekaj do nekaj deset atomov kovine, razdalje med kovino in kovino (Au-Au) pa so enake kot v prvotni kovinski obliki, imajo kristalografsko mrežo in proste elektrone, kot se zgodi v naravnem zlatu. Zlati grozdi tvorijo posebne kletke, po strukturi podobne fulerenom. Večina zlatih grozdov pa ima obliko piramid, prizm, stožcev in drugih 3D oblik. Ne glede na strukturo so njihove dimenzije tako velike, da ne morejo prodreti v celične membrane.

Na primer, atom zlata, katerega atomski polmer je 0,144 nanometra in ki je tvoril kopico, sestavljeno iz dvajsetih atomov, bo v skrajnem primeru dosegel velikost pribl. 6 nanometrov (ob predpostavki, da se oblikuje linearna struktura). Zato je njegovo prodiranje v kožo in sodelovanje v različnih biokemičnih procesih izjemno težko.

Zato je bilo treba začeti delati na razbijanju grozdnih struktur na monoione. Večstopenjski kemični in/ali elektrokemični procesi, ki so potekali v vodnem okolju, so privedli do razcepitve strukture. Kot rezultat, so bili pridobljeni številni elementi, med drugim zlato, srebro, silicij in baker, v obliki monoionov, ki so stabilni le v vodnem okolju, za katerega so značilni natančno določeni parametri. Ko zapustijo to okolje ali ko se spremeni, ti elementi naravno tvorijo monoionske strukture. V skladu z literaturo na to temo se tako pretvorjene monoionske kovine lahko uporabljajo v medicini, farmakologiji ali kozmetologiji. Poleg tega se lahko uporabljajo kot katalizatorji pri proizvodnji keramike, ognjevarnih in korozijsko odpornih materialov. Prav tako bi morali pokazati posebne lastnosti, kot so superprevodnost pri visokih temperaturah in sposobnost ustvarjanja energije. Monoioni se lahko pretvorijo tudi v ionske pare, ki spodbujajo prodiranje skozi rožnato plast povrhnjice. Monoioni, združeni v pare s pomočjo šibke vezi, stabilni v fazi prodiranja skozi lipidno plast povrhnjice, se hitro razgradijo, ko pridejo v stik s krvjo ali plazmo. To jim omogoča hiter sprejem v telo, kjer lahko sprožijo številne biokemične procese, ki sicer ne bi potekali.

Poudariti je treba, da je oskrba vsake telesne celice z naravnimi elementi, pa tudi z vodo in kisikom, nujna za življenjske funkcije in dobro zdravje. Zdi se, da metoda, ki jo je razvilo podjetje Invex Remedies, zagotavlja optimalno rešitev. Jedro metode je v razbijanju elementov do velikosti 0,15-0,5 nm, kar omogoča njihovo prodiranje skozi pore celičnih membran, ki imajo premer 0,7-1,0 nm, ali skozi natrijevo-kalijeve kanale.

Monionska tehnologija omogoča, da tisti izjemno majhni delci najčistejših mineralov prodrejo v najgloblje plasti kože, jih nahranijo in zagotovijo regeneracijo na celični ravni. Z monoionsko tehnologijo je mogoče dovajati aktivne snovi v obliki, ki je telesu najbolj dostopna. Ta tehnologija je nedvomno ena najučinkovitejših metod vnosa kemičnih elementov v telo.

Trenutno kozmetologija ni edino področje, na katerem se uporablja monoionska tehnologija. Zdravila in terapevtski izdelki, vključno z zdravili proti raku, ki temeljijo na njegovi tehnologiji, so bili podvrženi intenzivnemu testiranju. Ti izdelki so veliko bolj učinkoviti in veliko manj škodljivi kot konvencionalno proizvedena zdravila.

Kozmetika in prehranska dopolnila Invex Remedies

Podjetje Invex Remedies vse od leta 1987 išče naravnih načine za doseganje lepote in zdravja telesa. Vrhunsko opremljen laboratorij in proizvodna linijo, omogočata implementacijo inovativnih rešitev, ki so rezultat dosežkov, pridobljenih med raziskavami. Za uspehom blagovne znamke stoji izumitelj in ugledni kemik Stanisław Szczepaniak – nagrajeni avtor več kot 150 patentov, in soustanovitelj podjetja, soavtor več kot 40 patentov in več patentnih prijav s področja kemije. Diplomiral je z magisterijem iz kemije. Prejel več deset medalj na mednarodnih razstavah in sejmih izumov. Belgijski kraljevi odbor odlikoval z Redom Merite De L’Innvention Grand Officer. Za prispevek k razvoju poljske tehnične misli in znanosti je prejel naziv vodje super inovacij s strani Patentnega urada Republike Poljske. Predsednik Republike Poljske ga je odlikoval tudi z zlatim križem za zasluge. Prvi dobitnik nagrade Tadeusz Sendzimir, ki jo podeljuje fundacija Kosciuszko.

Silver touch

Linija kozmetičnih izdelkov iz monoionskega srebra

invex-silver-touch-line

Moč čistega srebra za zdravo kožo

Kozmetika iz linije Silver Touch z monoionskim srebrom ima močne antibakterijske lastnosti. Antibakterijski tonik je nepogrešljiv v boju proti aknam – uravnava in zmanjšuje nastajanje sebuma. Pospešuje odpravljanje aken in preprečuje nastanek novih lezij na koži. Prav tako skrajša čas celjenja in okrevanja. Poleg tega pomirja in osvežuje kožo.

Izkusite moč monoionskega tekočega srebra – izberite izdelke iz linije Silver Touch!

Zanimiva ponudba med kozmetiko z monoionskim srebrom iz linije Silver Touch je tudi antibakterijski sprej za obraz in telo. Zaradi skrbno izbrane sestave je ta izdelek tako vsestranski – ne uporabljamo ga lahko samo za akne, ampak povsod, kjer moramo kožo zaščititi. Izdelki iz te linije lahko dopolnjujejo kozmetiko iz serije Golden Touch in Organic Silica. Aktivne snovi, ki jih vsebujejo vsi izdelki odlikuje kompatibilnost in sinergija.

Organic silica

Linija kozmetičnih izdelkov iz monoionskega silicija

invex-organic-silica-linija

Moč mineralov vir naravne lepote

Monoionski silicijev dioksid je osnovna aktivna sestavina kozmetične linije Organic Silica. Ima močne regenerativne, pomirjujoče in vlažilne lastnosti. Ta mineral ima izjemno pomembno vlogo pri rekonstrukciji kolagena in procesih proizvodnje elastina. Silicij je gradnik mehkih tkiv in sluznic. Odgovoren je za prožnost in mladost celic. Aktivne sestavine kozmetike Organic Silica odlično mineralizirajo, podpirajo vezavo vode v povrhnjici, pa tudi odstranjevanje strupenih snovi iz celic ter spodbujajo njihovo obnovo.

Izberite kozmetiko, bogato s silicijem in drugimi minerali!

Organic Silica kozmetika je bila dopolnjena s posebno serijo, obogateno s hialuronsko kislino in bakrom, da zadovolji potrebe kože, ki zahteva močno hidracijo ali oksigenacijo. Poleg tega opisana kozmetika ščiti pred prostimi radikali in s tem preprečuje proces staranja kože. Prepričani smo, da če vsaj enkrat poskusite predlagane pripravke, se ne boste nikoli vrnili k tradicionalni, pogosto neučinkoviti kozmetiki. V naši ponudbi so obrazna meglica z organskim silicijem in hialuronsko kislino, regeneracijski gel za telo in kreme s silicijem. Vabimo vas k udobnemu spletnemu nakupovanju, če ste v dvomih, nas kontaktirajte.

Prehranska dopolnila Silica

Linija prehranskih dopolnil iz organskega in anorganskega silicija

organic-silica-prehranska-dopolnila

Človeško telo ne more obstajati brez silicija

Silicijev dioksid je bil element, katerega pomen do nedavnega ni bil znan. Veljalo je za molekulo brez pomembnega vpliva na življenje in zdravje ljudi. Raziskave, ki so bile opravljene v preteklih letih, so pokazale, da je njegova vsebnost v telesu skoraj dvakrat večja od železa. Zato je njegova prisotnost v naših celicah zelo pomembna. Silicijev dioksid se nahaja v celicah: krvi, kosti, tetiv, mišic, kože, jeter, vranice, trebušne slinavke, srca in krvnih žil. Silicij je sestavni del vseh živih celic, raven tega elementa se s starostjo zmanjšuje.